Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι "Indignados" της Ηλείας ήρθαν, είδαν και θα μείνουν!


Oι "Indignados" είναι εδώ, οι "Αγανακτισμένοι" είναι και στην Ηλεία. Πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τα όσα συμβαίνουν στην Ηλεία, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο όλο.
300 πολίτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο, παρά το γεγονός πως μοναδικό "όπλο" ενημέρωσης για τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν ολιγόωρες δημοσιεύσεις στη σελίδα των οργανωτών στο facebook και σε portals/ blogs του νομού.

Με συνθήματα και με τη συνοδεία μουσικής, διαδήλωσαν την αγανάκτησή τους κατά της κρίσης και κατά όλων αυτών που οδήγησαν τον τόπο σε αυτό το σημείο. Και το έκαναν αυθόρμητα, όπως σε τόσες και τόσες πόλεις της Ελλάδας, χωρίς την καθοδήγηση κομμάτων, ομάδων και παρατάξεων.

300 άνθρωποι. Που μπορεί να μην ακούγονται πολλοί, αλλά ας μην ξεχνάμε: Είναι οι πρώτοι 300...

Και όπως ενημερώνουν οι οργανωτές της σημερινής συγκέντρωσης στη σελίδα τους στο facebook (διαβάστε εδώ), οι "Αγανακτισμένοι" της Ηλείας θα διαμαρτυρηθούν ειρηνικά και αύριο Πέμπτη στις 19:30, στην πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο.
iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...