Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κοινή συνεδρίαση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - Γενική απεργία την Τετάρτη, 15-6-11

Συνεδρίασαν την  Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 από κοινού οι Εκτελεστικές Επιτροπές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Στη συνεδρίαση τέθηκε επί τάπητος το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, εξετάστηκαν οι περαιτέρω κινήσεις και αντιδράσεις των συνδικάτων και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

- ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καταδικάζουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των άδικων, άνισων και αντικοινωνικών μέτρων της Κυβέρνησης και ζητούν άμεσα την απόσυρσή του.
- Καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική, τις εκβιαστικές απαιτήσεις της Τρόϊκα και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
- Τα συνδικάτα δηλώνουν αποφασισμένα να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις τους για όλο το επόμενο διάστημα.

Ήδη έχει αποφασιστεί 24ωρη Γενική Απεργία για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 ενώ αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και στις 21 Ιουνίου ημέρα Πανευρωπαϊκής δράσης καθώς και κατά τη συζήτηση και ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των εφαρμοστικών νόμων.
Η μορφή των κινητοποιήσεων και οι ακριβείς ημερομηνίες πραγματοποίησης τους, θα ληφθούν από τα όργανα των τριτοβάθμιων οργανώσεων.

Η ΓΣΕΕ έχει ήδη προγραμματίσει συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησής της για την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...