Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τους έπιασαν επ' αυτοφόρω για κλοπή


Τους έπιασαν επ' αυτοφόρω για κλοπήΕίχαν ταράξει τα σπίτια στην Κοζάνη

Στη σύλληψη 2 αλλοδαπών, ηλικίας 31 και 28 ετών αντίστοιχα προέβησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς και για άλλα αδικήματα.

Ειδικότερα, συλληφθέντες κατελήφθησαν εντός οικίας, την οποία είχαν παραβιάσει και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 6.000 €, τα οποία κατασχέθηκαν, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία που έφεραν. Όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστες διέπραξαν την 27-6-2011 στην Κοζάνη, 2 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής σε ισάριθμες οικίες, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 3.000€, 1 Η/Υ, το χρηματικό ποσό των 600€, (1) βιβλιάριο τράπεζας.

Επίσης την 13-5-2011 ο 28χρονος συλληφθείς μαζί με άγνωστο συνεργό του, είχαν διαπράξει απόπειρα διάρρηξης οικίας στη Θεσ-νίκη. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα, 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 40 €.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...