Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απίστευτο ατύχημα στην Ξάνθη

Ο οδηγός ήθελε να πληρώσει και να φύγει

Ένα απίστευτο ατύχημα και μια εξίσου απίστευτη συμπεριφορά του οδηγού που το προκάλεσε σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις 11.20 στην Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, στην κεντρική οδό της 28ης Οκτωβρίου, ο οδηγός ενός ΙΧ μάρκας Τοyota Corolla με πινακίδες Θεσσαλονίκης ανέπτυξε αρκετά μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με τους αυτόπτες. Στη συμβολή της οδού 28ης Οκτωβρίου με την οδό Καβάλας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καρφώθηκε διαδοχικά σε τρία παρκαρισμένα ΙΧ ανυποψίαστων κατοίκων της περιοχής, πριν το αυτοκίνητό του αναποδογυρίσει.

Αμέσως μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στο σημείο του σοβαρού ατυχήματος. Από κάποιους εκφράστηκαν αμφιβολίες για την κατάστασή του την ώρα της οδήγησης – κάτι που θα αποδειχθεί επίσημα στον έλεγχο μέθης- ενώ από κάποιους έγιναν εικασίες ότι πρόκειται για στρατιωτικό γιατρό, χωρίς να επιβεβαιωθεί.

Ο οδηγός –νεαρός σύμφωνα με τις εκτιμήσεις- δεν έπαθε το παραμικρό και βγαίνοντας από το όχημά είχε την έμπενυση να ρωτήσει «πόσο κάνουν οι ζημιές που προκάλεσε» προκειμένου να πληρώσει και να φύγει γιατί αισθανόταν καλά, σύμφωνα με τι πρώτες μαρτυρίες. Επενέβη η Αστυνομία, η οποία και θα ανακοινώσει επισήμως τα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και την κατάσταση του οδηγού.

xanthipress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...