Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Κρίσιμο ΔΣ της Λίγκας



Κρίσιμο ΔΣ της Λίγκας Στη σκιά των πρωτοφανών αποκαλύψεων για το σκάνδαλο διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, θα αρχίσει σε λίγες ώρες... το κρίσιμο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.
Ήδη η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ζητήσει με ανακοινώσεις τους την παραίτηση των κ. Μαρινάκη και Μποροβήλου προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα, όμως υπάρχει η πληροφορία ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας δεν θα παραιτηθεί τουλάχιστον στο σημερινό ΔΣ.

Ένα άλλο θέμα που προκαλεί αντιδράσεις είναι αυτό της επικύρωσης της βαθμολογίας που υπάρχει στην ημερήσια διάταξη. Ηρακλής, Πανσερραϊκός και Λάρισα δεν επιθυμούν μια τέτοια εξέλιξη αφού αν επικυρωθεί η βαθμολογία θα αποκλειστεί η περίπτωση να αγωνιστούν του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα (αν υποβιβαστούν από τα πειθαρχικά όργανα άλλες ΠΑΕ).

Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή του στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία εφόσον υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων και οι ομάδες αυτές καταταγούν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας όπως έγινε με τον Ηρακλή.
Μεταξύ των ομάδων που ζητούν την παραίτηση των Μαρινάκη – Μποροβήλου και αυτών που δεν θέλουν να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας υπήρξε η ιδέα να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για να την μπλοκάρουν.
Όμως κατά πάσα πιθανότητα επικύρωση δεν θα γίνει. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια διεκδικώντας την ακύρωση της απόφασης.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...