Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Στεναχωρήθηκαν αλλά πείσμωσαν…



Στεναχωρήθηκαν αλλά πείσμωσαν…
Το σύνθημα της επόμενης μέρας του μπασκετικού Ολυμπιακού δόθηκε διά στόματος...
Βασίλη Σπανούλη.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του τέταρτου τελικού είπε: «Πρέπει να χτίσουμε στη φετινή χρονιά και του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί». Σε αυτά τα λόγια βρίσκεται ο στόχος των κυπελλούχων Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε… μία ανάσα από την εκθρόνιση του Παναθηναϊκού όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στις τάξεις του συλλόγου θα το βάλουν κάτω.
Σίγουρα η απώλεια του πρωταθλήματος πλήγωσε για τα καλά τον Ολυμπιακό, αλλά οι άνθρωποί του δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουν.

Το μοντέλο ομάδας που παρουσίασαν οι Πειραιώτες δεν ήταν τόσο ελκυστικό –από πλευράς μπάτζετ και ονομάτων- όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ήταν σαφέστατα πιο ουσιαστικό, έστω κι αν τελικά ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος δεν επιτεύχθηκε.

Η επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνει περισυλλογή… Η στεναχώρια είναι δεδομένη, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του πείσμωσαν ακόμα περισσότερο και τη νέα σεζόν θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Είναι υπερβολικά νωρίς για να εκφράσει κάποιος άποψη για το εάν θα τα καταφέρουν τελικά ή όχι.

Αλλαγές στο ρόστερ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν, ενώ στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν ότι στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν αναγκάστηκαν να αγωνιστούν δίχως δύο πολύτιμες μονάδες. Τον Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο…

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...