Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις



«Καυτή» αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα για τον κόσμο του Ολυμπιακού...
ο οποίος περιμένει με αγωνία να δει τους παίκτες που θα αποκτηθούν από την αγαπημένη του ομάδα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των «ερυθρόλευκων» και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ανακοινωθεί πρώτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτός μπορεί να είναι και κάποιος παίκτης που το όνομα του δεν έχει βγει στην δημοσιότητα. Φαβορί για να είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, είναι οι Φράνκο Κοστάντσο, Ιβάν Μαρκάνο, Κάρλος Σάντσες αλλά και Κώστας Φορτούνης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και ο Ριβέρος ή ο Βαλντές. Βέβαια, η ώρα της πρώτης ανακοίνωσης πλησιάζει και θα μάθουμε σύντομα ποιος θα κερδίσει το «στοίχημα».

Ικανοποιημένοι με τη ζήτηση των διαρκείας

Να «τρελάνουν» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού βάλθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι πήγαν να κλείσουν εισιτήριο διαρκείας. Ο λόγος είναι ότι ούτε μεταγραφές έχουν γίνει ακόμη, ενώ δεν έχουν και δικαίωμα όλοι για να αποκτήσουν την κάρτα χάρη στην οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα σεζόν, καθώς μέχρι την Τετάρτη θα μπορούν να ανανεώσουν το διαρκείας τους, αυτοί που είχαν και την περασμένη σεζόν.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου, όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, την ώρα μάλιστα που δεν έχουμε ανακοινώσει ούτε μια μεταγραφή.

Ο κόσμος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και το δείχνει έμπρακτα», έλεγαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, για την κινητοποίηση των φιλάθλων του συλλόγου του Πειραιά, όσον αφορά τις κάρτες διαρκείας.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...