Ομολόγησε ο λογιστής της Παναχαϊκής


Ομολόγησε ο λογιστής της ΠαναχαϊκήςΠαραδέχθηκε ότι πλαστογράφησε τη φορολογική ενημερότητα της ομάδας

Για δύο κακουργήματα , υπεξαίρεση και πλαστογραφία,
διώκεται ο πρώην λογιστής της Παναχαϊκής ο οποίος φέρεται ως συντάκτης της πλαστής φορολογικής ενημερότητας που βρέθηκε στο φάκελο της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο την άνοδο της ομάδας στην Φούτμπολ Λίγκ.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο δικηγόρος και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαική Αλέξης Κούγιας.

Ο λογιστής , σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ομολόγησε ότι εν αγνοία της διοίκησης της ομάδας και ιδιαίτερα ερήμην του κ. Κούγια πλαστογράφησε την ενημερότητα και ανέλαβε πλήρως το «βάρος » της ποινικής ευθύνης.

Παρέδωσε μάλιστα στον εισαγγελέα και τη σχετική επιστολή που κοινοποίησε στην ΕΠΟ ,με την οποία αναλαμβάνει και στο δικαιοδοτικό όργανο του ποδοσφαίρου την ευθύνη για την πλαστογράφηση της ενημερότητας.

Η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε σε ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι ο λογιστής φέρεται ότι έβαλε στην τσέπη του 30.000 ευρώ που προορίζονταν για την πληρωμή παλαιότερων χρεών της ομάδας και έβαλε στο φάκελο πλαστή φορολογική ενημερότητα.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ