Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

H κυκλοφορία και στάθμευση οχημάτων στην πόλη του Πύργου


 Διαβάζοντας την ειδησεογραφία διαπιστώνει κανείς ότι όλοι διαφωνούν  για την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη του Πύργου, πλην της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής.


Χωρίς να είμαι ειδικός, ούτε και κάτοικος Πύργου, θα μπορούσα να πω πως, αφού οι πολλοί διαφωνούν, η πρόταση της ελεγχόμενης στάθμευσης δεν είναι η ενδεδειγμένη και μάλλον πρέπει να ανασταλεί μέχρι να συζητηθεί το ζήτημα περισσότερο.

Απ την άλλη μεριά, γνωρίζουμε όλοι ότι η πρόταση αυτή αποτελεί προϊόν μελέτης και ενασχόλησης ειδικών επιστημόνων για αρκετό χρονικό διάστημα, μπορεί να μην είναι η πλέον ορθή και αλήθεια ποιά είναι η ορθή, αλλά είναι κάτι σοβαρό, μέσα στο γενικό μπάχαλο της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην πόλη του Πύργου.

Πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, σχετικά με την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων, προς όφελος των κατοίκων, των επισκεπτών και των επαγγελματιών.

Οφείλετε όλοι να συσκεφθείτε σοβαρά και υπεύθυνα και να αποφασίσετε ήρεμα το καλύτερο, μέχρι στιγμής δε το καλύτερο είναι η πρόταση των επιστημόνων που μελέτησαν το πρόβλημα.

Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί, κάτι που αποφεύγουν όλοι, ότι η πόλη του Πύργου, είναι ίσως η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, που δεν διαθέτει αστική συγκοινωνία, γεγονός που μάλλον δεν «μελέτησαν οι μελετητές του κυκλοφοριακού που τώρα συζητείται η εφαρμογή του.
Μ.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...