Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Από νωρίς στα βάσανα 15χρονος αθίγγανος!


Από νωρίς στα βάσανα 15χρονος αθίγγανος!Ο ανήλικος συνελήφθη για κλοπή

Από νωρίς βγήκε για…
δουλειά ένας 15χρονος αθίγγανος, ο οποίος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή! Συγκεκριμένα, ο ανήλικος έκλεψε από το σπίτι 37χρονης στην πόλη της Ρόδου, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μία τσάντα υπολογιστή που περιείχε έγγραφα.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και μετά από έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι δράστης ήταν ο 15χρονος αθίγγανος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του ανήλικου δράστης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και διάφορα έγγραφα, τα οποία αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...