Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Άρεσε στο πρώτο φιλικό ο Ολυμπιακός – Γλύτωσε τα... χειρότερα ο Μιραλάς


Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 2-1 της Πολόνια Βαρσοβίας, στο πρώτο τους φιλικό επι Αυστριακού εδάφους δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. "Ανακούφιση" για τον Βέλγο επιθετικό, που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση, αλλά η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας καθησυχάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Γιένμπαχ, ο Βέλγος επιθετικός δέχθηκε ένα δυνατό τάκλιν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος και να γεμίσει… άγχος την αποστολή των Πειραιωτών.
 
Ο Μιραλάς φάνηκε να έχει χτυπήσει στο αριστερό γόνατο, όπου του τοποθετήθηκε άμεσα πάγος, ώστε να μην πρηστεί.
 
H εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο, κάτι που ανακούφισε τους φόβους για σοβαρότερο πρόβλημα!

Σε κάθε περίπτωση, ο Μιραλάς θα υποβληθεί το πρωί της Τετάρτης σε μαγνητική τομογραφία στο Ίνσμπρουκ, προκειμένου να γίνει η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού του.
 
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός έδειξε θετικά δείγματα, με καλή κίνηση, πολλά τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις και καλή συνεργασία των μπακ με τα ακραία χαφ. Δεν έλειψαν πάντως και τα κενά διαστήματα, δείγμα της κούρασης που υπάρχει από την προετοιμασία.
 
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 της Πολόνια Βαρσοβίας με γκολ του Γκρμπιτς στο δεύτερο λεπτό, όμως οι Πολωνοί έκαναν το 1-1 στο 34' με εύστοχο πέναλτι του Κουτίνιο. Το γκολ της νίκης για τους “ερυθρόλευκους” πέτυχε ο Φουστέρ στο 60'.
 
Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Ριέρα, Πάντελιτς.
 
Η ενδεκάδα που παρέταξε στο Β' μέρος ο Ερνέστο Βαλβέρδε: Δασκάλακης, Μανιάτης, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...