Της πούλησαν καρπούζι... 750 ευρώ


Ξάφρισαν το πορτοφόλι 83χρονης

Με τη μέθοδο της απασχόλησης, 2 νεαροί Ρομά που πουλούσαν καρπούζια στην πόλη της Λιβαδειάς, κατάφεραν να ξεγελάσουν 83χρονη και να της αφαιρέσουν από το πορτοφόλι της 750 ευρώ. Ο ένας την βοηθούσε να διαλέξει καρπούζι και ο άλλος που της το μετέφερε στο σπίτι… ξάφρισε το πορτοφόλι της.

Μετά από καταγγελία της ηλικιωμένης, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει το αγροτικό αυτοκίνητο στην πόλη της Αλιάρτου, όπου και τους συνέλαβε.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν κρυμμένα, κάτω από το πατάκι του αυτοκινήτου, δεκαπέντε χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, τα οποία είχαν αφαιρέσει οι δράστες από το θύμα. Στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου κι ενώ αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα της επιστράφησαν τα χρήματα.

Για τους δύο Ρομά, ηλικίας 22 και 18 ετών, σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

πηγή: lamiastar

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ