Ξυλοκόπησαν μητέρα και παιδιά για την... ομπρέλα


Ξυλοκόπησαν μητέρα και παιδιά για την... ομπρέλαΜπουνιές έπεσαν σε παραλία της Ρόδου

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων λουομένων στη παραλία Στεγνών στον Αρχάγγελο της Ρόδου, όταν μία 40χρονη μητέρα δέχτηκε η ίδια και τα ανήλικα παιδιά της επίθεση από ζευγάρι «ομπρελάδων» της περιοχής!

Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες για την φραστική αλλά και δια χειρός επίθεση που δέχτηκε η 40χρονη ήταν η ομπρέλα που θέλησε να βάλει για να καθίσουν μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά που είχε μαζί της, σε χώρο που όπως την πληροφόρησε ο 58χρονος ομπρελάς, ήταν δικός του!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στη «Ροδιακή» από την 40χρονη γυναίκα, η ίδια δέχτηκε δύο χτυπήματα από μπουνιές στα μάτια της, ενώ το … ξυλοφόρτωμα συνεχίστηκε από το ζευγάρι των ομπρελάδων και με την ίδια την ομπρέλα που επρόκειτο να στηθεί στην άμμο!

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια καταγγελία από τον καβγά δεν γλίτωσε ούτε το ένα από τα ανήλικα παιδιά, ενώ από τα χτυπήματα και σοκ η 40χρονη έκανε αρκετή ώρα για να συνέλθει.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ