Σύσταση επιτροπής για μονάδες αιμοκάθαρσης στην Ηλεια


Σύσταση επιτροπής για μονάδες αιμοκάθαρσης στην Ηλεια
Συγκροτήθηκε επιτροπή ελέγχου για την χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης εκτός Νοσοκομείων και Κλινικών στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, αποτελούμενη από τους:
Πουρνάρας Τρύφωνας, Αρχιτέκτονας Μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών ΄Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με αναπληρωτή του τον Χριστοδουλόπουλο Ιωάννη Πολιτικό Μηχανικό της ίδιας Υπηρεσίας.
Μπαλοδήμος Χρήστος, Νεφρολόγος Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, με αναπληρώτρια την Πετροπούλου Χρυσάνθη, Νεφρολόγο Ιατρό του ιδίου Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Γραμματέας της Επιτροπής Ελέγχου ορίζεται η Νταλαχάνη Παναγιώτα, Διοικητικός υπάλληλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με αναπληρώτρια της την Κρούστη Ευγενία, Διοικητικό υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
΄Εργο της επιτροπής είναι:
Η Γνωμοδότηση για την χορήγηση άδειας ίδρυσης-λειτουργίας Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης εκτός Νοσοκομείων και Κλινικών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 225/2000.
Η τήρηση των όρων του Π.Δ.225/2000 για τη νόμιμη λειτουργία του φορέα, την
ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, την εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων, το σεβασμό των κανόνων της ιατρικής δεοντολογίας και των ατομικών δικαιωμάτων των ασθενών και την εν γένει τήρηση της σχετικής νομοθεσίας. 
enimerosi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ