Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Παράνομος αλλοδαπός το νέο θύμα της ασφάλτου


Φωτογραφία αρχείου.Νέο θανατηφόρο οδικό δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη βιομηχανική περιοχή Γερίου, με θύμα 46χρονο αλλοδαπό, που βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ενώ ο 46χρονος Αντονι Τανγκολέμ οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Φτελιάς, στη βιομηχανική περιοχή Γερίου, με κατεύθυνση από το χωριό Ποταμιά προς τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε αριστερή στροφή στην πορεία του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουσθεί πλαγιομετωπικά με φορτηγό που ερχόταν αντίθετα και το οποίο οδηγούσε 44χρονος μηχανοδηγός.

Από τη βίαιη σύγκρουση, ο Τανγκολέμ, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Η αποπαγίδευσή του έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου πιστοποιήθηκε από ιατρούς ο θάνατός του.

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίσθηκε και το όχημά του, το οποίο είχε ελαφρές ζημιές στη δεξιά πλευρά, εξετάσθηκε επιτόπου από μηχανικό εξεταστή της Αστυνομίας και, μη διαπιστωθέντος οιουδήποτε αδικήματος, το φορτηγό δόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος υποβλήθηκε και σε έλεγχο κατανάλωσης οινοπνεύματος με μηδενική ένδειξη.

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρθηκε για περαιτέρω μηχανολογικό έλεγχο, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του Τανγκολέφ θα διαπιστωθούν σήμερα, κατά τη νενομισμένη νεκροψία και νεκροτομή.
tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...