Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ξαφνικό «διαζύγιο» ΠΑΟΚ-Βιτόλο και σφήνα… ΠΑΟ


Θεσσαλονίκη
Η πρόταση που έγινε σε πρώτο βαθμό από τον Παντελή Κωνσταντινίδη το πρωί της Παρασκευής (8/7) στον Βιτόλο
για μείωση των αποδοχών του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είχε ως αποτέλεσμα ο Ισπανός να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη με στόχο να συζητήσει με τη διοίκηση το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση που μετέφερε ο Κωνσταντινίδης στον Ισπανό ήταν να μειώσει κατά 50% τις ετήσιες αποδοχές του, οι οποίες χωρίς τους φόρους πλησιάζουν τις 600.000 ευρώ. Εάν σε αυτό το ποσό προστεθεί και ο φόρος, τότε ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να πληρώσει περίπου 840.000 ευρώ για τον παίκτη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βιτόλο δεν έχει διάθεση να κάνει πίσω όσον αφορά στις απαιτήσεις του, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να «φορτώσει» ακόμη περισσότερο το μπάτζετ της ομάδας και να βγει από τον αρχικό οικονομικό του προγραμματισμό για κανέναν λόγο.
Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το πιθανότερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών με την απαίτηση από πλευράς ΠΑΟΚ ο Βιτόλο να υπογράψει σύμβαση ότι δεν θα μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.
Η συνάντηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του είναι ορισμένο να γίνει το Σάββατο (9/7), χωρίς, όμως, να έχει ορισθεί ακόμη η ώρα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του εκτίμησαν ότι το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί με την παρουσία του παίκτη στη Θεσσαλονίκη και για αυτό του ζήτησαν να επιστρέψει από το Άρνεμ.
Ο ΠΑΟ στο προσκήνιο
Πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες περί επαφής του Βιτόλο με τον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μαρσέλο Μάτος, οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου και η περίπτωση του άσου του ΠΑΟΚ είναι ιδανική.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...