Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Christina Apartments... Καλώς Ήρθατε στην ΠΑΡΓΑ


Το Christina Apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται εντός της πόλης της Πάργας σε πολύ κοντινή απόσταση από τις παραλίες του Βάλτου του Κρονερίου και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης και το γραφικό λιμανάκι. Όλα τα δωμάτια του καταλύματος διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν στεγασμένο χώρο στάθμευσης για τους πελάτες του.
Το κατάλυμα προσφέρει άριστη πρόσβαση στις παραλίες της περιοχής και σας δίνει τη δυνατότητα να εξορμήσετε στα αξιοθέατα της γύρω περιοχής ή να ξεχαστείτε στη γραφική πόλη της Πάργας εξερευνώντας την με τα πόδια. Η πόλη περιβάλλεται από πλούσια καταπράσινα δάση και λόφους. Τα στενά δρομάκια, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, οι ταβέρνες και το κάστρο κάνουν την Πάργα έναν τόπο που αξίζει να επισκεφθείτε. Με πανέμορφες ακτές και πλαγιές είναι ένα φυσικό σκηνικό για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.
Η Πάργα σας προσφέρει μια πούσια επιλογή δραστηριοτήτων όπως θαλάσσια σπορ, σερφ και ιστιοπλοΐα αλλά και μια σειρά υπαίθριων δραστηριοτήτων. Απολαύστε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία σε αυτή τη μικρή πόλη με τη μοναδική ατμόσφαιρα.
Εντός του Δήμου της Πάργας υπάρχουν οι παραλίες Κρυονέρι, Πίσω Κρυονέρι (εντός του οικισμού της Πάργας), ο Βάλτος και το Σαρακήνικο στα Δυτικά, ο Λίχνος και ο Αι.Γιαννάκης στα Ανατολικά. Απέναντι ακριβώς από την πόλη υπάρχει το γραφικό Νησί της Παναγιάς στο οποίο είναι κτισμένη εκκλησία καθώς και μεσαιωνικά και ενετικά κτίσματα. Είναι χτισμένη στις παρυφές του ενετικού κάστρου και είναι εμφανώς επηρεασμένη από την Επτανησιακή αρχιτεκτονική.  
Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με τα νησιά των Παξών.
Χώρος αποθήκευσης αποσκευών.
Φαξ/Φωτοτυπικό.
Ασύρματη σύνδεση Internet διατίθεται σε ορισμένους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται.
Ιδιωτικός στεγασμένος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου






     




     









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...