Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Δεκαπέντε θέσεις εργασίας στον ΟΚΑΝΑ


Με σύμβαση αορίστου χρόνου

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών προκηρύσσει την πλήρωση δεκαπέντε θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για τη στελέχωση Υπηρεσιών του Οργανισμού στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, την Κατερίνη, το Βόλο, τη Λιβαδειά και την Πάτρα.

Οι υποψήφιοι για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις μπορούν να στέλνουν την αίτησή τους (η οποία επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης) και τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, ΜΟΝΟ ταχυδρομικώς, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, και κατά το χρονικό διάστημα από 01.09.2011 έως και 20.09.2011 όπως θα προκύπτει από τη σφραγίδα ταχυδρομείου. Αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από την 01.09.2011 ή που θα υποβληθούν μετά τις 20.09.2011, δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

Επιτρέπεται η υποβολή ΜΙΑΣ (1) αίτησης, για ΜΙΑ (1) πόλη και για ΜΙΑ (1) θέση ανά υποψήφιο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχουν κατατεθεί από τον ίδιο υποψήφιο περισσότερες της μίας αιτήσεις, τότε θα απορρίπτονται όλες και ο υποψήφιος θα τίθεται εκτός διαδικασίας.

Αναλυτική προκήρυξη

Αίτηση υποψηφιότητας


Περίληψη προκήρυξης
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...