Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ολοκληρωμένα Σχέδια Αστικής Ανάπτυξης


Ολοκληρωμένα Σχέδια Αστικής Ανάπτυξης
Κονδύλια ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ τίθεται στη διάθεση των Δήμων και των δικαιούχων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να χρηματοδοτηθούν και να υλοποιηθούν Ολοκληρωμένα Σχέδια Αστικής Ανάπτυξης.
Το «άνοιγμα» αυτού του μέτρου, τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, αποβλέπει στη δημιουργία υψηλής ποιότητας δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων, στον εκσυγχρονισμό των δικτύων υποδομής, στη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας, στην προώθηση της καινοτομίας και στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην αναβάθμιση του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος, στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, στην προώθηση και ανάπτυξη των κοινωνικών υποδομών, στην προώθηση προσιτών συστημάτων αστικής μεταφοράς και στην εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.
Τέλος, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι την προσεχή Πέμπτη θα γίνει στον Πύργο σύσκεψη για τους Δήμους της Ηλείας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προκήρυξη του Προγράμματος.
enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...