Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στον ΟΦΗ Σουμπίνιο και Κάταϊ


Δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σουμπίνιο και ο Αλεξάντερ Κάταϊ. Οι Κρητικοί είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, εδώ και καιρό, για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Η διοίκηση του ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με εκείνη των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών, από την στιγμή που αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έστω και να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα ματς. Γι αυτόν τον λόγο, προτιμήθηκε να σταλούν δανεικοί στους Κρητικούς μιας και ο Νίκος Αναστόπουλος τους επιθυμούσε διακαώς.

Ο Σουμπίνιο είχε δοθεί και πέρυσι δανεικός στην ομάδα του Πανσερραϊκού και στην προετοιμασία ικανοποίησε με την απόδοση του. Ο Αλεξάντερ Κάταϊ, που αποκτήθηκε φέτος, θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πλέον, και οι δύο αναμένονται στο νησί το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να τεθούν στην διάθεση του «Αναστό» για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον ΟΦΗ να συμπληρώσει το ρόστερ του και υπάρχουν σκέψεις να δανειστούν κι άλλους ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Ολυμπιακού. Το πρώτο όνομα που φιγουράρει στην λίστα είναι εκείνο του Γιώργου Γκαλίτσιου ενώ πολύ καλά λόγια ακούγονται και για τον Βάντερσον.

πηγή: sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...