Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μην θορυβείτε, η Ηλεία κοιμάται...


HLEIA_ARAMPAS
Στην Αχαΐα βλέπουν 100 χρόνια μπροστά!   Στην Ηλεία, θα πηγαίνουμε μια ζωή με... αραμπά;


Αναρωτιόμαστε, εμείς, στον Νομό Ηλείας, θα ζούμε πάντα με τη μιζέρια μας και θα ταξιδεύουμε με αραμπά,  επειδή κάποιοι, κύριοι υπεύθυνοι  που ο Νομός Ηλείας είναι τελευταίος σε ανάπτυξη,  θέλουν να λένε:  «κατόπιν ενεργειών μου;».
Στην Αχαΐα πριν λίγο καιρό, όταν πρόσδεσε στο βορεινό λιμάνι της Πάτρας το κρουαζιερόπλοιο "Calypso" της  ναυτιλιακής εταιρίας, " Loyis", ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. (Οργανισμός Λιμένα Πατρών), δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να προωθήσει τη φιλοξενία της Πάτρας.

Διοργάνωσε επίσημη υποδοχή με κέρασμα παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, ενώ ο κάθε επισκέπτης, με την έξοδό του από το πλοίο, εφοδιάστηκε με ενημερωτικά φυλλάδια για την ξενάγησή του στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και με την εκπτωτική κάρτα (Visitor Card) του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., για αγορά με έκπτωση από τα μαγαζιά της πόλης.

Οι επισκέπτες μετακινήθηκαν δωρεάν με ταξί σε αξιοθέατα της πόλης και της περιοχής. Αυτή η κίνηση, μάλιστα, από την πλευρά των ιδιοκτητών ταξί έγινε έπειτα από διαβούλευση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. και του προέδρου των σωματείων ταξί.

Στο πλευρό του Οργανισμού Λιμένα Πατρών ήταν και ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, ο οποίος με ανακοίνωσή του τονίζει ότι : «Στα πλαίσια ενίσχυσης της εξωστρέφειας της αγοράς διεκδικεί εδώ και αρκετά χρόνια την αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, ιδιαίτερα της κρουαζιέρας».

Επίσης, στην ανακοίνωση, ο Σύλλογος ζητά τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την επαναλειτουργία σύγχρονου σιδηρόδρομου προς Αρχαία Ολυμπία.

Εδώ στην Ηλεία, διεκδικώντας οτιδήποτε και οποτεδήποτε , πραγματοποιούμε κινητοποιήσεις της...  «πλάκας», και αυτό για να μη στεναχωρήσουμε το... σύστημα!

Γι΄αυτό θα πηγαίνουμε πάντα με την... όπισθεν!
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...