Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Παίρνει τον Παπαδόπουλο


Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφή με τη Θέλτα για την υπόθεση του 30χρονου φορ

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «SportDay». Οι Θεσσαλονικείς είναι σε επαφή με τη Θέλτα για την υπόθεση του 30χρονου φορ. Μάλιστα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού, όμως χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Παπαδόπουλος μπορεί να αποκτηθεί και ως ελεύθερος!

Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη ανέρχονται στις 300.000 ευρώ, όμως εκτιμάται ότι θα πέσουν (στις 220.000 ευρώ) αν θα υπογράψει στους «ασπρόμαυρους». Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν ότι ο Έλληνας επιθετικός θα μπορούσε να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, εκεί όπου πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Ο διεθνής άσος αγωνίζεται στη Θέλτα εδώ και ενάμιση χρόνο και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Την περσινή σεζόν στην ισπανική ομάδα ο Παπαδόπουλος έπαιξε σε 12 ματς. Μόνο σε δύο έπαιξε βασικός, χωρίς όμως να σημειώσει κάποιο τέρμα. Το 2009/10 ξεκίνησε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου σε 24 παιχνίδια πέτυχε πέντε γκολ. Στα της σεζόν τον απέκτησε η Θέλτα και εκεί έδωσε άλλους 14 αγώνες.

* Ο Νέλσον Ρίβας δεν συμφώνησε με την Ίντερ για να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελε για τρίτη συνεχή χρονιά να παίξει δανεικός σε κάποια ομάδα. Ζήτησε να μείνει ελεύθερος για να γυρίσει στην πατρίδα του. Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψει άλλη περίπτωση παίκτη, μετά το ναυάγιο με τον Κολομβιανό μπακ.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...