Στο «κόκκινο» η παραβατικότητα στη Στερεά Ελλάδα


Στο «κόκκινο» η παραβατικότητα στη Στερεά Ελλάδα

Επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας

Συνολικά 376 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε 6 ώρες από τους αστυνομικούς των πέντε Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια της εξόρμησης έγιναν 52 προσαγωγές και τελικά 32 συλλήψεις.

Από τους συλληφθέντες 4 παραπέμπονται με τη νομοθεσία περί όπλων, καθώς βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια και μεταλλικά κλομπ, ενώ ακόμη εντοπίστηκαν 13 αλλοδαποί χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Η αστυνομία προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις ατόμων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις ενώ έγιναν συλλήψεις ακόμη για πολεοδομικές παραβάσεις και πνευματική ιδιοκτησία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και 9 άτομα που έπαιζαν παράνομο πόκερ.

Είναι η δεύτερη φορά που οργανώνεται επιχείρηση-σκούπα μέσα στο καλοκαίρι και, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας, «οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε χρόνο και περιοχές που θα επιλέγονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Παράλληλα διευκρινίζει πως οι επιδρομές αυτές τη αστυνομίας «εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό πλάνο για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και πραγματοποιούνται στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού».
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ