Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εορτάζει στην Ανδραβίδα η Αγία Σοφία


Εορτάζει στην Ανδραβίδα η Αγία Σοφία
Σήμερα  Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, εορτή της Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών Θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας, εορτάζει και πανηγυρίζει μετά πάσης μεγαλοπρεπείας και θρησκευτικής επισημότητας ο μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ανδραβίδας.

Χθες το απόγευμα, παραμονή της εορτής και ώρα 7:00  τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου Μπαχού . Μετά το τέλος του εσπερινού έγινε λιτάνευση της Αγίας Θείας Εικόνας και  ακολούθησε η Φιλαρμονική Ανδραβίδας.
Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελείτε  Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοραστατούνος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου και Ποιμενάρχου μας κ. Γερμανου όστις θα κηρύξει το Θείο Λόγο περιστοιχούμενος υπό των ιερέων της περιοχής. 
enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...