Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

«Χρήσιμοι Ζαραδούκας και Μόνχε»

«Χρήσιμοι Ζαραδούκας και Μόνχε»Μάκης Κατσαβάκης: «Θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό»

Για τους Ζαραδούκα και Μόνχε μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης τονίζοντας πως ταιριάζουν στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι αν τελικά προχωρήσουν οι μεταγραφές τους, θα βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» σημείωσε σχετικά με τον Μόνχε: «Θα δώσει στον Ολυμπιακό τη μαχητικότητα που χρειάζεται από αριστερά. Είναι πολύ αγωνιστής και χρήσιμος παίκτης. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει. Είναι παίκτης με φιλοσοφία και αγωνιστικότητα που ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας»

Ενώ για τον Ζαραδούκα: «Πρόκειται για ένα παιδί με πολύ μεγάλη θέληση κι επαγγελματική συμπεριφορά, με μεγάλες προοπτικές εφόσον βελτιώσει και το κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, είχε τρομερή εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και μόνο τυχαία δεν είναι η εξέλιξή του. Είδαμε ότι τον κάλεσε ο Σάντος και τον δικαίωσε, όπως θεωρώ ότι θα δικαιώσει κι όποιον άλλο προπονητή του δώσει την ευκαιρία να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτό είναι, άλλωστε, που περιμένουν όλα αυτά τα παιδιά. Να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν ότι αξίζουν περισσότερο από τους ξένους. Και σίγουρα ο Ζαραδούκας έχει ταλέντο για να ξεχωρίσει».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...