Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τσιγγάνοι κλέφτες, τραυμάτισαν σοβαρά Αστυνομικό!


Συνελήφθη ο ένας, αναζητούνται οι άλλοι.
Το κακό με τους Ρομά παράγινε...


Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας νοσηλεύεται με κατάγματα στο πόδι, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στη θέση «Τριανταφυλλιά» Αμαλιάδας. Τέσσερις Ρομά που επέβαιναν σε ένα λευκό αγροτικό, έκλεψαν από αγρόκτημα μια ηλεκτροτεχνία, 20 μαχαίρια φρέζας, μια σιδερένια βάση για κουβά από τρακτέρ  και 15 σιδερογωνιές περίφραξης. Ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφτηκε και κάλεσε την Αστυνομία, και άρχισε και ο ίδιος να τους κυνηγάει με το δικό του αγροτικό αυτοκίνητο. Σε κάποιο σημείο της αγροτικής περιοχής οι δράστες Ρομά εγκλωβίστηκαν γιατί ένα περιπολικό τους είχε κλείσει το δρόμο, ενώ από την άλλη μεριά τους είχαν κυκλώσει και οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ. Τότε οι κλέφτες για να διαφύγουν, κινήθηκαν  με την όπισθεν προς το σημείο που είχε σταματήσει η ομάδα ΔΙΑΣ.

Το λευκό ΤΟΥΟΤΑ έπεσε με ορμή πάνω στους αστυνομικούς, παρασύροντας μία μηχανή και τον αστυνομικό που δεν είχε προλάβει να κατέβει  Για 5-6 μέτρα έσερνε Αστυνομικό και μηχανή, και ακινητοποιήθηκε. Οι δράστες άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια, ώσπου τελικά, τρεις από αυτούς διέφυγαν.

Οι Αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον τέταρτο της ομάδας, έναν 16χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές, με την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά.

Ο 16χρονος ανακρινόμενος αποκάλυψε τις ταυτότητες των συνεργών του, και ομολόγησε σωρεία κλοπών που έχει διαπράξει μαζί με την υπόλοιπη συμμορία, στην περιοχή του Πύργου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε εναντίον τους δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, εγκληματικά οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση και φθορά δημόσιας περιουσίας.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...