Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ματιές στη Γερμανία

STOIXHMA.BETAFAIR.GR


Ωραία" πράγματα Ευκαιρία να μας απασχολήσει και ποδοσφαιρικά η Γερμανία, με το σημερινό μενού να έχει στα καλά πιάτα ημέρας αγώνες από Bundesliga και Zweite Liga.

Στη μεγάλη κατηγορία, η Κάιζερσλαουτερν φιλοξενεί τη Στουτγάρδη και παρά τις προβλέψεις στοίχημα για τη γηπεδούχο είναι η δεύτερη νίκη στη Bundesliga. Σίγουρα όμως θα δυσκολευτεί πολύ. Αυτό δείχνει η επίθεση της, που είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας βρει στόχο μόνο σε τρία από τα εφτά ματς. Οι φιλοξενούμενοι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση πηγαίνουν με σκοπό την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν έρθει over, αλλά… έβρισκαν και έκαναν. Το under είναι το πιο πιθανό, όπως άλλωστε συνέβη και σε 5/7 παιχνίδια της Κάιζερσλαουτερν.

Στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, η ανεβασμένη Άουε υποδέχεται την απελπισμένη για νίκη Χάνσα Ρόστοκ. Τα προγνωστικά λένε ότι δε θα τα καταφέρει, με τη γηπεδούχο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα στο δρόμο για το τρίποντο. Σε αυτό βοηθάει και η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στη δύσκολη έδρα της Σαν Πάουλι. Από την άλλη, η Χάνσα Ρόστοκ πήρε την έκτη ισοπαλία της στη Zweite Liga, παρότι προηγήθηκε, τρέχοντας έτσι ένα ρεκόρ 0-6-3. Αμφότερες αγαπούν το under, λήγοντας έτσι έξι από τα εννέα παιχνίδια τους. Η Χάνσα φτάνει πολύ δύσκολα στο γκολ αλλά και η Άουε δεν τα δίνει σε αφθονία, με μόλις δύο αγώνες της να μετρούν πάνω από δύο γκολ.
Katerina Bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...