Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων


Αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένωνΑπό το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, ανακοινώθηκε:

«Σας γνωρίζουμε ότι από 20-9-2011 έως και 21-9-2011 με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο Νομός μας θα πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Για τους παραπάνω λόγους, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι εθελοντικές οργανώσεις, που αποστέλλεται το παρόν έγγραφο, πρέπει να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.
Οι Δήμοι επιβάλλεται να προβούν άμεσα σε καθαρισμό των σχαρών και των φρεατίων για την ομαλή απορροή των όμβριων υδάτων. Επίσης να έχουν σε ετοιμότητα τα τις μηχανές άντλησης των υδάτων και τα μηχανήματα έργων που διαθέτουν με όλους τους οδηγούς και τους χειριστές. Επίσης επισημαίνουμε να ενημερώσουν για την αυξημένη ετοιμότητα τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και τις ομάδες επιφυλακής.
Οι εθελοντικές οργανώσεις να είναι σε ετοιμότητα».
enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...