Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέλαβαν τον Ψωμιάδη


Σε μία μονοκατοικία στο Σούνιο κρυβόταν ο Μάκης Ψωμιάδης, όταν άντρες της ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν τον παράγοντα της Καβάλας ο οποίος καταζητείται τους τελευταίους μήνες για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Μέσα σε μια μονοκατοικία κρυβόταν ο παράγοντας της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης, στα ίχνη του οποίου έφθασε η αντιτρομοπκρατική με το γνωστό βαλιτσάκι, μέσω του οποίου παρακολουθούσαν σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό τηλέφωνό του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μ.Ψωμιάδης βρισκόταν μόνος του στο σπίτι όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, ενώ το είχε νοικιάσει πριν λίγες μέρες.
Αυτή τη στιγμή ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης οδηγείται στην εισαγγελία πρωτοδικών και εν συνεχεία θα βρεθεί ενώπιων του 9ου τακτικού ανακριτή, Γιώργου Κασίμη ο οποίος διενεργεί την κύρια ανάκριση για την υπόθεση των στημένων. Εκεί, θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο που "τάραξε" τα νερά του ποδοσφαίρου. Αυτές, αφορούν τη συμμετοχή του στο κύκλωμα που διάπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.
Ο εντοπισμός του «Μάκαρου» όπως αποκαλείται ο Ψωμιάδης, μόνο εύκολη υπόθεση δεν αποδείχθηκε για την αστυνομία, αφού τους τελευταίους δύο μήνες ο παράγοντας της Καβάλας ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος για την υπόθεση που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορά τους στημένους αγώνες.
Οι πληροφορίες που έφταναν στα κεντρικά γραφεία της ΕΛ.ΑΣ για το που μπορεί να βρισκόταν ήταν πολλές και συγκεχυμένες. Αστυνομικοί θεωρούσαν πως κρυβόταν από το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια, μέχρι την Πάρνηθα και το Άγιο Όρος.
Τελικά, με τη συμβολή της αντιτρομοκρατικής η οποία χρησιμοποίησε τον σούπερ – κοριό που διαθέτει, ο «Big Mac» εντοπίστηκε στο Σούνιο, όντας απομονωμένος σε μια μονοκατοικία, κάτι που δεν είχαν αποκλείσει ποτέ οι αστυνομικές αρχές.
Σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη έχει εκδοθεί και Διεθνές Ένταλμα σύλληψης.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...