Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Οι κλοπές στα αντλιοστάσια της Ηλείας στη ΝΕΤ

Το θέμα των κλοπών που καθημερινά διαπράττουν οι κυνηγοί του χαλκού στην Ηλεία, ήρθε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια, μέσα από την εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει Τώρα».
Το πρωί της Τρίτης από την περιοχή του αντιλιοστασίου της Σπιάντζας, ζωντανά στον «αέρα» βρέθηκαν ο δημοσιογράφος - ανταποκριτής της Δημόσιας Τηλεόρασης στο νομό Γιώργος Μαρινόπουλος και ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ –Αλφειού – Πηνείου Νίκος Φάμελος.
Ο τελευταίος τόνισε πως η ζημιά που έχει υποστεί έως σήμερα ο οργανισμός από τις κλοπές μετάλλων και καλωδιώσεων χαλκού στις εγκαταστάσεις του, ξεπερνά τις 500.000 ευρώ, την τελευταία οκταετία.
Οι ζημιές που προκαλούνται καθημερινά σχεδόν στα 33 αντλιοστάσια είναι μεγάλες και ζήτησε μεταξύ άλλων να ενισχυθεί με προσωπικό η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις περιπολίες ανά περιοχή, για τον περιορισμό της δράσης των «κυνηγών του χαλκού».
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...