Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Κάγκελο καρφώθηκε στην πλάτη 5χρονου αγοριού!


Κάγκελο καρφώθηκε στην πλάτη 5χρονου αγοριού!Πολύ τυχερό στάθηκε ένα 5χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο…
Το παιχνίδι του λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο ακόμη και για τη ζωή του, όταν γλίστρησε και «καρφώθηκε» με την πλάτη πάνω σε κάγκελα περίφραξης ενός παρτεριού! Όμως, τελικά, ο τραυματισμός αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά είχε φανεί.
Το αγοράκι έπαιζε σε ισόγειο χώρο όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένα από αυτά καρφώθηκε στην οσφυική του χώρα κάνοντάς το να σφαδάζει από τους πόνους και να πλημμυρίσει στο αίμα! Αμέσως οι δικοί του το μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου. Όμως, οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Το τραυματισμένο παιδί εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, κατά την διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πληγεί κάποιο ζωτικό του όργανο και η κατάστασή του εξελίσσεται ομαλά. Ωστόσο, η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα και αν υπάρχουν ευθύνες θα ενημερώσει τον εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...