Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

«Διαγράψτε ολόκληρο το χρέος της Ελλάδας»


«Διαγράψτε ολόκληρο το χρέος της Ελλάδας»Οι Financial Times θεωρούν «τσάμπα κόπο» την προσπάθεια διάσωσης της χώρας με τα νέα μέτρα λιτότητας και προτρέπουν στους δανειστές μας να μας χαρίσουν τα χρέη!

Καμία θυσία και κανένα μέτρο λιτότητας δεν θα βγάλει τη χώρα από την κρίση σύμφωνα με τους Financial Times, οι οποίοι προτείνουν -έτσι για να τελειώνουμε και νωρίτερα- να χαριστούν τα χρέη στην Ελλάδα για να σωθεί (αν σωθεί) το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Η οικονομική εφημερίδα προειδοποιεί για τους κινδύνους που ελλοχεύει η κατάσταση της Ελλάδας για την Ευρωζώνη και τονίζει ότι στο σημείο που φθάσαμε ακόμη και μία διαγραφή του 100% του χρέους της Ελλάδας είναι μια λύση με αμφισβητούμενα αποτελέσματα.

Εν συνεχεία, οι Times ταρακουνούν τους Ευρωπαίους αξιωματούχους προσπαθώντας να στρέψουν την προσοχή τους στη θωράκιση της Πορτογαλίας και των υπολοίπων χωρών της Ευρωζώνης που συνεισφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά από το 2% που συνεισφέρει το ελληνικό ΑΕΠ στην οικονομία της Ευρωζώνης, βγάζοντας έτσι πλήρως την Ελλάδα από το χάρτη.

Στο τέλος, η έγκυρη οικονομική εφημερίδα καλεί τους Ευρωπαίους να παραδεχτούν πως τα ελαττώματα του ευρώ αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση από τα όποια προβλήματα της Ελλάδας.
ΠΗΓΗ: cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...