Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Βαλβέρδε: Πολύ δύσκολο το ματς με την Ντόρτμουντ


Στις δυσκολίες που περιμένει να συναντήσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Ντόρτμουντ αναφέρθηκε ο Ισπανός τεχνικός με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ουέφα. Κλοπ: "Είμαστε έτοιμοι για όλα". Παπασταθόπουλος: “Μπορεί ο καλός Ολυμπιακός”.

Έτοιμος ο Μανιάτης - Ατομικό ο Φέισα

Αναλυτικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για:


-την εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας απέναντι στην Άρσεναλ. Αντιμετωπίζαμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Επιπλέον, ξέραμε πως όταν οι ελληνικές ομάδες παίζουν στο εξωτερικό, αγωνίζονται πολύ αμυντικά και με αντεπιθέσεις, κάτι που μπορεί να απομονώσει την επίθεση. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε πιο επιθετικά. Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, λόγω της αποτελεσματικότητας της Άρσεναλ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε τους βαθμούς για να ανέβει η ψυχολογία μας. Όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολο όμιλο».

-τον παράγοντα «έδρα»: «Είναι αλήθεια πως τις ελληνικές ομάδες συνοδεύει η φήμη της καυτής έδρας, αλλά στο τέλος πάντα οι βαθμοί έχουν την ίδια αξία, είτε τους παίρνεις στο γήπεδό σου είτε μακριά από αυτό. Θέλουμε να δείξουμε το στυλ παιχνιδιού μας τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας. Έχουμε οπαδούς που μας υποστηρίζουν ένθερμα στα παιχνίδια και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, αλλά πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και εκτός έδρας».

-τη δυναμικότητα της Ντόρτμουντ: «Μου προκάλεσε έκπληξη η ήττα της Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ με 3-0, γιατί είναι καλή ομάδα, πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ άξιζαν τη νίκη και πιστεύω πως το 1-1 ήταν άδικο αποτέλεσμα. Η Ντόρτμουντ είναι δυνατός αντίπαλος, πολύ δυνατός. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας».

Στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της γερμανικής ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους".

«Δεν υπάρχει καμία εγγύηση, αλλά είναι ευκαιρία για εμάς το ματς τον Ολυμπιακό για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το χειρότερο σενάριο είναι να απολαύσουμε την εμπειρία, να πάρουμε τα χρήματα από τη συμμετοχή μας και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στην Bundesliga. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και είμαστε έτοιμοι για όλα», τόνισε ο Κλοπ.
 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...