Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται στην Αθήνα ο πρίγκιπας

Εντολή “Τζίγκερ” να πιστοποιηθεί η ταυτότητα του υποψήφιου Άραβα επενδυτή

Υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας
Στο μήνυμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη “να έρθει ο πρίγκιπας στην Αθήνα ή να στείλω ανθρώπους στην Τζέντα να τελειώνουμε”, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, προανήγγειλε άφιξη στην Αθήνα του Σουλτάν Αλ Σαούντ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο “Τζίγκερ” ζήτησε περισσότερες εγγυήσεις αλλά και να γίνει απευθείας συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για το “ντιλ΄” της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επιθυμία του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της οικογένειάς του είναι να υπάρχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να προχωρήσει η διαδικασία. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πιστοποιηθεί η ταυτότητα του ενδιαφερόμενου. Το προσχέδιο της πρότασης που έχουν στα χέρια τους οι δικηγόροι του “Τζίγκερ” είναι σωστά διατυπωμένο, ωστόσο λείπει κάτι βασικό: είναι ανυπόγραφο! Από τη στιγμή που θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιθυμεί την απευθείας επαφή με τον υποψήφιο επενδυτή, χωρίς να παίζει ρόλο ο τόπος που θα γίνει αυτή.

Οι θέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη έγιναν γνωστές στην πλευρά του πρίγκιπα και ήδη, ο εκπρόσωπός του, Βλάσης Τσάκας, με δηλώσεις του προανήγγειλε άμεσες εξελίξεις: “Ο πρίγκιπας δεν θα είχε καμία αντίρρηση να ταξιδέψουν εκπρόσωποι του κ. Βαρδινογιάννη στη Τζέντα και να συζητήσουν μαζί του, ωστόσο, έχει αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα, πριν γίνει γνωστή η επιθυμία ταυτοποίησης της ταυτότητάς του. Το πιθανότερο είναι να ταξιδέψει στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. Νομίζω ότι και το θέμα της ταυτοποίησης των στοιχείων του θα λυθεί πολύ εύκολα και όλα θα προχωρήσουν βάσει προγράμματος”.
  e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...