Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ανδραβίδα: Άνοιξε τις πύλες της η 117 Πτέρυγα Μάχης στον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ


Ανδραβίδα: Άνοιξε τις πύλες της η 117 Πτέρυγα Μάχης στον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται την Τρίτη 8 Νοεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 117 Πτέρυγα
Ανδραβίδα: Άνοιξε τις πύλες της η 117 Πτέρυγα Μάχης στον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ανδραβίδα: Άνοιξε τις πύλες της η 117 Πτέρυγα Μάχης στον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ανδραβίδα: Άνοιξε τις πύλες της η 117 Πτέρυγα Μάχης στον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μάχης της Ανδραβίδας.
Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της 117 Πτέρυγας Μάχης βρίσκονται «επί ποδός» προκειμένου να υποδεχτούν και να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον ρόλο και την αποστολή της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την μονάδα από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών υπάρχουν τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της καθώς και έκθεση φωτογραφικού οπτικοακουστικού υλικού, και οπλικών συστημάτων.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου  και ώρα 11.00 στο Αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση στην Λέσχη των Αξιωματικών τη Διασποράς της Μονάδος.
Χθες το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πλούσιο φωτογραφικό υλικό της μονάδας.
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...