Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Γρεβενά:Έπαθε βλάβη το ταξί και γέννησε στους -6 βαθμούς

H 30χρονη μητέρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι...

Ένα δύσκολο περιστατικό αλλά με ευτυχές τέλος για την 30χρονη από τη Δεσκάτη, που τις πρώτες πρωινές ωρες, ένιωσε τους πόνους της γέννας και ξεκίνησε για το νοσοκομείο Γρεβενών με Ταξί.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 03.00 περίπου τα ξημερώματα στη διασταύρωση του Καρπερού... το ταξί έπαθε βλάβη. Ο μικρούλης όμως που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του ήταν ανυπόμονος και ετσι αντίκρισε τον κόσμο μέσα στο ταξί και σε δύσκολες συνθήκες αφού η θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν 5 με 6 βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Σύμφωνα με το greveniotis.gr, στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της αστυνομίας και αργότερα την μητέρα με το παιδί, παρέλαβε Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα και το νεογέννητο είναι πολύ καλά στην υγεία τους ενώ σήμερα δέχθηκαν και την επίσκεψη των ανδρών της Αστυνομίας που τους συνόδευαν χθες το βράδυ. Πρόκειται για το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Να τους ζήσει!

Η είδηση φέρνει στο μυαλό εκείνη της 1ης του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν μια γυναίκα γέννησε για δεύτερη φορά στο ίδιο ταξί... (διαβάστε το σχετικό θέμα)
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...