Καυκανιά Ολυμπίας: "Λαμπάδιασαν" δύο ηλικιωμένοι σε αλλαγή φιάλης υγραερίου (video)


Καυκανιά Ολυμπίας: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 86χρονος από την Καυκανιά, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι και η 78χρονη σύζυγός του, όταν σε αλλαγή φιάλης υγραερίου στην
Καυκανιά Ολυμπίας: κουζίνα του σπιτιού τους, υπήρξε διαρροή και ανάφλεξη.
Ανάστατοι οι κάτοικοι της Καυκανιάς μετά το περιστατικό.Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στην κουζίνα και η σύζυγος μαγείρευε, όταν τελείωσε το γκάζι. Φώναξε τον άντρα της για να αλλάξει τη φιάλη, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λόγω διαρροής, υπήρξε ανάφλεξη.
Ο ηλικιωμένος τυλίχθηκε στις φλόγες και προσπαθούσε να γλιτώσει, ενώ και η σύζυγός του από την ανάφλεξη υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Τις κραυγές πόνου, άκουσαν οι γείτονες και πιο ψύχραιμος ο γιος του προέδρου του χωριού, Γιάννης Ρηγόπουλος, έτρεξε να βοηθήσει, μαζί με την ηλικιωμένη έβγαλαν από το σπίτι τον 86χρονο και του έβγαλαν τα ρούχα που καιγόντουσαν πάνω του.
Ο ίδιος έχει υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα από τη μέση και πάνω. Άμεσα κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η φωτιά σβήστηκε από τους πυροσβέστες, ενώ το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Έως το απόγευμα της Πέμπτης ο 86χρονος βρισκόταν σε κλίνη δίπλα στα «επείγοντα» διασωληνωμένος ενώ αναζητείται διαθέσιμη κλίνη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην ευρύτερη περιοχή.
ilialive.gr

Video

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ