Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η νέα κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα των πυροπλήκτων


Αγαπητοί φίλοι,
η κυβέρνηση Παπαδήμου συνιστά μια μεταβατική μεν, αλλά ελπιδοφόρα κυβέρνηση. Χρειάζεται, είναι ανάγκη να αποκαταστήσει το αίσθημα δικαιοσύνης στους πολίτες. Όσον αφορά στις πυρόπληκτες περιοχές, αυτή αποκαθίσταται με την άμεση επιστροφή των χρημάτων του λεγόμενου "Ταμείου Μολυβιάτη". Σας αποστέλλω σχετική παρέμβασή μου.




Η σημερινή μέρα είναι ιστορική, καθώς ο κύριος Λουκάς Παπαδήμος, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης, που θα διασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, προκειμένου να εκφραστεί ο κυρίαρχος πολίτης. Η αμαρτωλή, ανίκανη, καταστροφική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό, είναι πια παρελθόν, μαζί με τις κούφιες υποσχέσεις του (θυμίζουμε τα παχιά λόγια στην Αρχαία Ολυμπία) και τις αντιλαϊκές πράξεις του (ανάμεσα στις οποίες το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο, η "επιμήκυνση", αλλά και η υπεξαίρεση των χρημάτων του Ταμείου Μολυβιάτη).
Τώρα είναι η ώρα για τους έξι βουλευτές του νομού μας: Όπως συνεργάζονται για να στηρίξουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, οφείλουν να συνεργαστούν για να διεκδικήσουν αποτελεσματικά την επιστροφή των χρημάτων του Ταμείου Μολυβιάτη, τα οποία πρέπει να διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη δημιουργία υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές. Ήδη το Ταμείο έχει εκπονήσει μια λίστα με δημόσια έργα σε πόλεις και χωριά της Ηλείας, που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι δωρητές. Αυτή η προεργασία μπορεί να είναι χρήσιμη για την άμεση έναρξη των σχετικών εργασιών από τη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου.
Σε κάθε περίπτωση, είναι τώρα η ώρα η Ηλεία να αφυπνιστεί και να διεκδικήσει αποτελεσματικά το δίκιο της. Εξαρτάται αποκλειστικά από τους βουλευτές του νομού μας. 
Με εκτίμηση
Διαμαντής Α. Σεϊτανίδης τηλέφωνο: 6943906586
(*) συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για τις πυρόπληκτες περιοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...