Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Για Βιέννη; Τώρα "πετάει¨και από Καλαμάτα - Από Ανδραβίδα;


Για Βιέννη; Τώρα Την ώρα που στην Ηλεία ψαχνόμαστε για το αεροδρόμιο και κοντεύουμε να χάσουμε και το λιμάνι, στην Καλαμάτα προσθέτουν και νέες γραμμές, δρομολόγια, συνδέσεις, συνεργασίες.
Η πιο πρόσφατη αυτή με Βιέννη απευθείας από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Διαβάστε τι δρομολόγησαν οι γείτονές μας που ακολουθούν ένα δικό τους ρυθμό και σχεδιασμό ανάπτυξης, από το report24.gr
Ένας απο τους πάγιους στόχους του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης, παραμένει η ένταξη νέων ελληνικών προορισμών στα προγράμματα των κυριότερων διοργανωτών ταξιδίων και αεροπορικών εταιρειών.  Η εταιρεία Lauda air – Austrian Airlines, ξεκινά τον Μάιο απευθείας πτήσεις απο την αυστριακή πρωτεύουσα προς την Καλαμάτα.
Η νέα σύνδεση έρχεται να επισφραγίσει προσπάθειες ετών για την ένταξη ευρύτερων περιοχών της Πελοποννήσου σε τουριστικά προγράμματα. Έως σήμερα οι μοναδικές πτήσεις που συνδέουν την Πελοπόννησο με την Αυστρία, πραγματοποιούνται προς Κυλλήνη και εξυπηρετούν μόνο τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής.
Η δρομολόγηση πτήσεων απο Βιέννη προς Καλαμάτα, θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τις μονάδες της περιοχής της Μεσσηνίας αλλά ολόκληρης της νοτίου Πελοποννήσου... Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Αυστριακοί διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην Πελοπόννησο και τώρα τους δίνεται η δυνατότητα απευθείας σύνδεσης καθώς δεν πρόκειται για γραμμή αποκλειστικά charter.
Για την  προώθηση και προβολή της νέας γραμμής, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας σε συνεργασία με την αεροπορική Lauda air – Austrian Airlines, πραγματοποίησε ταξίδι δημοσιογράφων στη Μεσσηνία το διάστημα 18 – 21 Οκτωβρίου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
report24.gr
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...