Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Mικροεπεισόδια στον Πύργο – Συμμορίες δρουν στην πόλη; (Νεότερη ενημέρωση 22:40)


Μικροεπεισόδια στον Πύργο – Συμμορίες δρουν στην πόλη; (Νεότερη ενημέρωση 22:40)Ένα επεισόδιο μικρής διάρκειας και χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες συνέβη χθες λίγο μετά τις οκτώ στον
Πύργο στη οδό Συλαϊδοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr μια
ολιγομελής ομάδα, επιτέθηκε σε ένα νεαρό τον οποίο χτύπησε, χωρίς όμως να υπάρχει δήλωση τραυματισμού. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας χωρίς όμως να εντοπιστεί κάτι, ενώ και στις έρευνες που ακολούθησαν στο νοσοκομείο δεν υπήρξε κάποιος που να έχει μεταφερθεί εκεί.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγω για σύγκρουση οπαδών, όμως σύμφωνα με άλλες πηγές ίσως πρόκειται για συμμορίες που συγκρούονται συχνά – πυκνά σε διάφορους δρόμους.

Με βάση νεότερες πληροφορίες η ομάδα που έκανε την επίθεση δεν ήταν μεγαλύτερη των πέντε - έξι ατόμων, ενώ το θύμα ήταν μόνο του. Η ομάδα έκανε την εμφάνισή της από την πλευρά της οδού Ομήρου και φάνηκε να κυνηγά έναν φοιτητή. Ο νεαρός δέχθηκε πολλά χτυπήματα αλλά δεν επέλεξε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Περίοικοι ήταν αυτοί που έσπευσαν σε βοήθεια και ανάγκασαν τους δράστες να τραπούν σε φυγή.
Οι δράστες άναψαν και ένα καπνογόνο με το οποίο κατά μια πηγή επιχείρησαν να κάψουν τα μαλλιά του νεαρού φοιτητή, κάτι που αναφέρουμε με επιφύλαξη.
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...