Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ντέρμπι ala Championship


Συνεχίζεται το προσεχές Σάββατο το πρωτάθλημα της Championship με τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου να κάνουν λόγο για δύσκολες αναμετρήσεις των πρωτοπόρων ομάδων.


Η 2η της βαθμολογίας Γουέστ Χαμ επισκέπτεται την Μπέρνλι και θα παλέψει για το «τρίποντο», ώστε να παραμείνει στη θέση της και να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για άνοδο στην Premiership. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι δε θα έχουν εύκολο έργο, ωστόσο ευελπιστούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Δε βρίσκονται πάντως και στη καλύτερη δυνατή τους φόρμα με μόλις μία νίκη σ τέσσερις αγώνες, δύο ήττες και άλλες δύο ισοπαλίες. Η Μπέρνλι, με πολλά σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στο μείον τρία από την 6η θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Προέρχεται από την εντός έδρας επικράτησή της επί της Λιντς (1-0) και θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να κάνει ένα καλό σερί. Θεωρητικά το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Γουέστ Χαμ, ωστόσο η επιλογή του διπλού ενέχει αρκετή δόση ρίσκου. Το under είναι, ίσως, μια καλή επιλογή, καθώς εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα, το ματς αναμένεται «κλειστό».

Η ισόβαθμη με τη Γουέστ Χαμ, Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Πιτέρμπορο με μόνο στόχο τη νίκη, ώστε αφενός μεν να σιγουρέψει όσο γίνεται το ότι θα συμμετέχει στα μπαράζ, και αφετέρου δε να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο γι’ αυτήν κλίμα που θα τη φέρει στην πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Με οδηγό το 4/4 αναμένεται να πορευτεί και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι τα πολλά της under τη φετινή περίοδο. Σε καλό momentum βρίσκεται και η Πιτέρμπορο, η οποία μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, σερί που επιθυμεί να συνεχίσει, καθώς υπολείπεται μόλις πέντε βαθμούς από την πρώτη εξάδα και ελπίζει σ’ έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα τη φέρουν μέσα σ’ αυτήν. Φαβορί η Γουέστ Χαμ, αναμένεται να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη και να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις στοιχήματος γι’ αυτήν. Καλό φαίνεται και το under.

Επικίνδυνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η έξοδος της 5ης Χαλ, η οποία αναμένεται να παλέψει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να διατηρηθεί σε τροχιά μπαράζ. Το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών της, ωστόσο, ήρθε να διακόψει η ήττα από τη Μίντλεσμπρο (1-0), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα τρία τελευταία της ματς κατέληξαν στο no goal. Η γηπεδούχος Μπέρνλι έχει φτάσει να υπολείπεται τρεις μόλις βαθμούς από την 6η Ρέντινγκ και δεν είναι αποφασισμένη να αφήσει την ευκαιρία που της προέκυψε ανεκμετάλλευτη. Έχει δύο σερί νίκες και θα πάει για την τρίτη. Θα τα καταφέρει; Παιχνίδι σκοπιμότητας αναμένεται με το under να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Katerina Bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...