Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Λεχαινά: Η χρονιά κλείνει όμορφα με πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά

Λεχαινά: Η χρονιά κλείνει όμορφα με πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιάΠλούσιο είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου για τις γιορτές. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι γονείς
"φέτος πολλοί από μας περνούν δύσκολες στιγμές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
στα πλαίσια αυτής της πραγματικότητας πήραμε την απόφαση να δώσουμε μια
νότα αισιοδοξίας και ελπίδας στα παιδιά του δήμου μας όπως και πέρυσι.
Σας περιμένουμε όλους εκεί για να δημιουργήσουμε και να γίνουμε όλοι παιδιά.
ταυτόχρονα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και τη δημοτική αρχή για την συμπαράσταση τους, καθώς επίσης και τους χορηγούς του συλλόγου μας για την οικονομική ενίσχυση ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις αυτές. 
Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2011
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 5:30 μ.μ.
Η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη θα μας οδηγήσει στον κόσμο της μυθοπλασίας μέσα από τη συγκλονιστική αφήγηση των παραμυθιών της στο χώρο του σινέ «Άστρον» στα Λεχαινά με είσοδο 2 ευρώ το άτομο.
Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 5:30 με 7:30 μ.μ.
Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από μικρούς και μεγάλους όλων των σχολείων της περιοχής σε συνεργασία με τα μελή του συλλόγου, στο χωριό του Αη Βασίλη στην κεντρική πλατεία του Άγιου Δημητρίου (Δωρεάν)
Τέταρτη 28 Δεκεμβρίου 5 με 7 μ.μ.
Ο κλόουν, το χριστουγεννιάτικο ξωτικό και ο Αη Βασίλης θα διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια και εκπλήξεις τους μικρούς μας φιλους.δωρεαν
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 5:30 με 7:30 μ.μ.
Οι μαθητές των σχολείων καλούνται να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε συνεργασία με τα μελή του συλλόγου στην πλατεία Άγιου Δημητρίου Λεχαινών (Δωρεάν)
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου με 5:30 με 7:30 μ.μ.
Βόλτα με το έλκηθρο και τους ταράνδους. Βάψιμο στα προσωπάκια των παιδιών και τέλος  τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με τα τριγωνάκια τους από τους μικρούς μας μαθητές σε όλα τα   μαγαζιά της πλατειάς των Λεχαινών (Δωρεάν)
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 10:30 π.μ.
Ο καλός μας Αη Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια του δήμου μας καθώς χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ηχούν χαρούμενα από την φιλαρμονική μας.
*σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Σωκράτης Τρίταρης» στο Α’ Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Λεχαινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...