«Με απογοήτευσε ο Αλ Σαούντ»

Τσάκας: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

Η ιστορία (ή… παραμύθι, όπως αποδείχτηκε) με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ έλαβε χθες οριστικά τέλος για τον Παναθηναϊκό μετά από περίπου τρεις μήνες. Ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, μιλώντας στη SportDay έκανε λόγο για ασυνέπεια του νεαρού Σαουδάραβα και δήλωσε απογοητευμένος για τη στάση του.

«Δυστυχώς, Αλ Σαούντ... πάπαλα! Δεν άντεχα άλλο. Αυτό το παιδί με απογοήτευσε και απογοήτευσε και τον κ. Γιάννη (σ.σ. Βαρδινογιάννη). Εξαντλήθηκε η υπομονή μου, γιατί ήταν ασυνεπής σ' αυτά που λέγαμε. Δεν πήγαινε άλλο. Κράτησα όσο μπορούσα την κατάσταση, αλλά τέλος! Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα τόσον καιρό!», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως είχε διαγνώσει τη μεταστροφή στις προθέσεις του πρίγκιπα εδώ και καιρό. «Εδώ και δυο μήνες το έψαχνα, γιατί έβλεπα ότι με τον Αλ Σαούντ δεν προχωρούσε το θέμα. Δεν λέω ψέματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν ασυνεπής».

Όσο για το νέο ενδιαφερόμενο, είπε: «Η πρόταση από τον νέο πρίγκιπα είναι γεγονός και θα βρίσκεται εδώ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει φιλοδοξίες, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και προτεραιότητά του είναι το γήπεδο. Μ' αυτόν θα πάμε καλά. Είναι πιο σωστός, ώριμος στις αποφάσεις του, γιατί είναι γύρω στα 40 και δεν θα κάνει πίσω. Τον περιμένουμε να πάρει τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ