Αμαλιάδα: Σύλληψη "σπείρας" διαρρηκτών με ανήλικους

Αμαλιάδα: Σύλληψη
Πόσα σπίτια μπορεί να «ρημάξει» μια σπείρα ανήλικων ΡΟΜΑ, πριν τους πιάσει η Αστυνομία; Στην περίπτωση που συνέβη χθες το πρωί στην Αμαλιάδα, τρία…
Όσα και τα μέλη της
σπείρας που επέλεξαν τη δοκιμασμένη συνταγή της απασχόλησης του θύματος.Η «σπείρα» που απάρτιζαν μια 20χρονη, μια 13χρονη και ακόμα ένας ανήλικος, από τις δέκα το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, μπήκε σε τρία σπίτια μέσα στην πόλη, και αφαίρεσε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χρυσαφικά και χρήματα συνολικής αξίας 1400 ευρώ.
Η «ομάδα» διαμένει μόνιμα στην περιοχή των Σαβαλίων και το πρώτο χτύπημα το πρωί το έκαναν στην οδό Δερβενακίων, εκεί ρώτησαν την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού πως θα φτάσουν στο ΚΤΕΛ, ενώ ο πιτσιρικάς της σπείρας είχε μπει από την πίσω πόρτα και δούλευε ανενόχλητος.
Η συνέχεια δόθηκε με τον ίδιο τρόπο και στην οδό Καλαβρύτων. Το ίδιο κόλπο με την ίδια ερώτηση εφάρμοσαν και στην περίπτωση οικίας στην οδό Αντωνίου Πετραλιά. Μόνο που η ιδιοκτήτρια πήρε χαμπάρι τον πιτσιρικά που είχε «μπουκάρει» για ψάξιμο και έτσι άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να φτάσουν εκεί περίοικοι να πιάσουν την 20χρονη και την 13χρονη και να τις παραδώσουν στους άνδρες της Ασφάλειας που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί.
Ωστόσο ο πιτσιρικάς είχε καταφέρει να διαφύγει. Οι δυο νεαρές ΡΟΜΑ θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ