Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ
<< Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ >>
και το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ εύχεται με αγάπη στα μέλη μας, στους φίλους μας και στους απανταχού ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΕΣ καλά Χριστούγεννα καλή Πρωτοχρονιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και πάντα επιτυχίες.


Ευχομαστε του χρονου το 2013 να ειναι ετοιμος ο ξενωνας και το υπε...θρειο θεατρο στο ΓΟΥΜΕΡΟ. Επισης να ευχαριστησουμε ολους οσους εστειλαν βιβλια στη Βιβλιοθηκη του ΓΟΥΜΕΡΟΥ.
Να συγχαρουμε επισης το μελος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ για τις μεχρι τωρα ενεργειες του για την δημιουργια του ξενωνα και για το υπεθρειο ΘΕΑΤΡΟ.
Εμεις οι ΓΟΥΜΕΡΑΙΟΙ ας ενωσουμε τις δυναμεις μας να προστατευσουμε τα μνημεια μας και να τ'αναδειξουμε για την προσελκιση επισκεπτων ολο το χρονο στο χωριο, καθως επισης ν'αγοραζουμε τα ευγεστα προϊοντα που παραγονται στο ΓΟΥΜΕΡΟ να ενθαρρυνουμε τις νεες και τους νεους να παραμεινουν στο χωριο να εχουν δουλεια και απασχοληση.
                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                                      ΕΦΗ ΣΚΟΥΦΑ

Να ευχαριστησουμε τα ΜΜΕ για την αμεριστη συμπαρασταση τους στις πρωτοβουλιες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...