Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Γαστούνη: Οι ληστές ήταν αφηρημένοι και προδόθηκαν από την καραμπίνα που άφησαν πίσω τους

Γαστούνη: Οι ληστές ήταν αφηρημένοι και προδόθηκαν από την καραμπίνα που άφησαν πίσω τουςΗ αφηρημάδα των ληστών στη Γαστούνη οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Οι δύο από τους τρεις δράστες της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων το βράδυ της
Γαστούνη: Οι ληστές ήταν αφηρημένοι και προδόθηκαν από την καραμπίνα που άφησαν πίσω τουςΓαστούνη: Οι ληστές ήταν αφηρημένοι και προδόθηκαν από την καραμπίνα που άφησαν πίσω τουςΔευτέρας, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, ενώ ο τρίτος αναζητείται.Γαστούνη: Οι ληστές ήταν αφηρημένοι και προδόθηκαν από την καραμπίνα που άφησαν πίσω τουςΑς δούμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Οι τρεις δράστες μετά τη ληστεία πήγαν στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου της Γαστούνης για να κλέψουν. Εκεί παραβίασαν την πόρτα εισόδου με ένα σιδερένιο σταυρό και έψαξαν όλο το χώρο του ναού.
Φεύγοντας όμως… ξέχασαν πίσω τους την καραμπίνα που είχαν χρησιμοποιήσει στη ληστεία. Το πρωί οι επίτροποί της εκκλησίας διαπίστωσαν τη διάρρηξη και βρήκαν την ξεχασμένη καραμπίνα, την οποία και παρέδωσαν στην Αστυνομία. Το επόμενο βράδυ – χθες δηλαδή – ίδιοι δράστες μπήκαν πάλι στο ναό για να βρουν όμως αυτή τη φορά την καραμπίνα που είχαν ξεχάσει.
Στο μεταξύ οι Αρχές είχαν εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της καραμπίνας που ήταν κάτοικος Ζαχάρως και είχαν δηλώσει την κλοπή της πριν μερικές εβδομάδες. Ένας 48χρονος με την 38χρονη σύζυγό του που διέμεναν στη Ζαχάρω, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί να περιφέρεται στη Γαστούνη και μάλιστα πήγε να κλέψει κατάστημα ποδηλάτων.
Εκεί συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους. Ο τρίτος της παρέας που συμμετείχε στη ληστεία φέρεται να είναι συγγενής της γυναίκας από τη Γαστούνη, που αναζητείται από τις Αρχές.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...