Πλούσιο ποδοσφαιρικό «μενού»



Οι μεταδόσεις της Nova από Σούπερ Λίγκα και Πρέμιερ Λιγκ

Πλούσιο είναι το μενού των μεταδόσεων της Nova από Σούπερ Λίγκα και Πρέμιερ Λιγκ Αγγλία το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα.

Αναλυτικά:

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
To Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η αυλαία της 13ης αγωνιστικής ανοίγει στις, 17:15, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, αγώνας που θα μεταδοθεί από το Novasports2, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Απόστολου Λάμπου.

Στις 19.30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το Novasports1 και το Novasports HD, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Αργυρόγλου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, έρχεται η εκπομπή “SuperGoal”, από το Novasports 2, με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Παρακολουθήστε όλο το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις και δηλώσεις των τριών αγώνων της ημέρας.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική ημέρα αρχίζει στις 15.00 με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Άρης που θα μεταδοθεί από το Novasports 3, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Παναγιώτη Στεφάνου.

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί, από το Novasports2, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Βαγγέλη Πήχα.

Στις 17:15, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας, αγώνας που θα μεταδοθεί από το Novasports2, σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου.

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Νίκου Τζουάνη και μετάδοση από το Novasports1 και Novasports HD.
Στις 19.30, η Κέρκυρα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Νίκου Γαβαλά, αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το Novasports2.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η εκπομπή «Total Superleague» με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο παρουσιάζει την «ακτινογραφία» της αγωνιστικής με εκτενή ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από όλους τους αγώνες.

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Από το Novasports1 και Novasports HD σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας Άρσεναλ – Έβερτον σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη. Και ακόμη:

• Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κουίνς Πάρκ Ρέιντζερς, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, ένα ματς που θα δείτε από το Novasports4.

• Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αντιμετωπίζει την Γουλβς, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports3.

• Η Νόριτς υποδέχεται τη Νιουκάστλ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, από το Novasports7.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, παρακολουθήστε στις, 15:30, τον αγώνα Σάντερλαντ - Μπλάκμπερν, σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και απευθείας μετάδοση από το Novasports4. Στις 18:00, μεταδίδεται από το Novasports3, ο αγώνας Στόουκ - Τότεναμ, σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, παρακολουθήστε στις, 22:00, τον αγώνα Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτυ, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και απευθείας μετάδοση από το Novasports1 & Novasports HD.

Πηγή: Sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ