Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες που διέπρατταν κλοπές στην Αμαλιάδα

 13χρονη η μία! Αναζητείται ένας συνεργός τους
Συνελήφθησαν προχθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας

20 και 13 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτών και ενός συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας ως ομάδα η οποία είχε προκαθορισμένους ρόλους, μετέβαιναν σε οικίες ηλικιωμένων ατόμων, όπου οι δυο συλληφθείσες, χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, απασχολούσαν τους ιδιοκτήτες στις εισόδους των σπιτιών ενώ ο συνεργός τους χωρίς να γίνει αντιληπτός έμπαινε στο εσωτερικό και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα, ιδίως χρήματα και χρυσαφικά.

Από την αστυνομική έρευνα, που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας (14-12-2011), οι τρεις δράστες είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο, τρεις περιπτώσεις κλοπών στη περιοχή της Αμαλιάδας, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 1300 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για συμμετοχή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...