Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Επιτάλιο: Τρόμος από το μανιακό δολοφόνο με το στιλέτο (Νεότερη ενημέρωση 10 / 1 / 12 15:52)

Επιτάλιο: Τρόμος από το μανιακό δολοφόνο με το στιλέτο (Νεότερη ενημέρωση 15:52)Ανώμαλο και μανιακό χαρακτηρίζουν πολλοί κάτοικοι στο Επιτάλιο, τον άνθρωπο που έσφαξε την 86χρονη Γεωργία Αναστοπούλου, μέσα στο σπίτι της το βράδυ του περασμένου
Σαββάτου. Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία του Ιατροδικαστή, δείχνουν όχι μόνο οκτώ, αλλά περισσότερα από 10 ίσως και δεκαπέντε χτυπήματα στο λαιμό της άτυχης γυναίκας και τρία στο κεφάλι εκ των οποίων το ένα σοβαρό.Ο δράστης σύμφωνα με εκτιμήσεις πιθανότατα χρησιμοποίησε στιλέτο για να πετύχει το σκοπό του και ο τρόπος με τον οποίο έδρασε δείχνει τη μανία, τη βιαιότητα που τον διακατείχε απέναντι σε μια ανήμπορη ηλικιωμένη γυναίκα.
Χθες το πρωί η Αστυνομία ερεύνησε ξανά το χώρο της δολοφονίας, αλλά και γύρω από το σπίτι, χωρίς να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Στο Επιτάλιο άνθρωποι που γνώριζαν τη γιαγιά, είπαν πως ήταν μια καλή γυναίκα που παρά τη φτώχια της αντιμετώπιζε όμορφα τη ζωή και βοηθούσε τους συνανθρώπους δίπλα της.
«Αυτή η γυναίκα δεν άξιζε να έχει τέτοιο τέλος» ανέφεραν αρκετοί κάτοικοι που τη γνώριζαν καλά. «Αυτός που το έκανε ήταν πολύ ανώμαλος άνθρωπος, για να την σκοτώσει με τέτοια αγριότητα» επισήμαναν από την άλλη πλευρά.
Οι Αρχές δεν έχουν προβεί σε καμία ανακοίνωση λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση και αναζητείται ένα σενάριο που είναι κοντά σε αυτό που έγινε. Τι συνέβη μέσα στο σπίτι, αν ο δράστης αναγνωρίστηκε από το θύμα και αυτό τον ανάγκασε να την σκοτώσει ή αν ήταν κάτι προσχεδιασμένο. Δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν ο δράστης πήρε χρήματα ή αντικείμενα αξίας από το σπίτι, αφού παρά την αναστάτωση του χώρου, χρήματα υπήρχαν εκεί άθικτα. Πάντως οι έρευνες περιστρέφονται τόσο εντός όσο και εκτός του χωριού.
Η αποτρόπαια αυτή δολοφονία έχει συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά όλη την Ηλεία. Στο Επιτάλιο ετοιμάζονται να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας, μετά τα τρία σοβαρά κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή. Έτσι έχει προγραμματιστεί σήμερα να συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο για να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση και με ποιο τρόπο θα προστατευτούν.
Νεότερη ενημέρωση 15:52
Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Προσαγωγές υπόπτων έγιναν το πρωί και έως τώρα κρατείται ένας νεαρός άνδρας που ούτως ή άλλως είναι δραπέτης των Φυλακών Κορίνθου και είχε παραβιάσει τους όρους της ολιγοήμερης άδειας που είχε λάβει.
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...