Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Εύβοια: Η γιαγιά που τα 'χει 400, έβαλε τα γυαλιά στους απατεώνες!

Ένα ζευγάρι ''ντυμμένο στην τρίχα'', την πλησίασε και της πούλησε το γνωστό παραμύθι...

Ότι δήθεν ο γιος της, τους χρωστάει χρήματα και ότι θα ήθελαν να τα πάρουν από την ίδια. Μάλιστα για να γίνουν πιο πιστευτεί, είπαν και το όνομα του παιδιού της: ''Ο γιος σας, ο Γιώργος μας χρωστάει και μας είπε να έρθουμε σε εσάς, να μας τα δώσετε''.

Η ηλικιωμένη όμως, δεν ''τσίμπησε''. Τους έδιωξε και μάλιστα τους είπε να μην την ξαναενοχλήσουν για τέτοιο λόγο. Όπως αποδείχθηκε έπραξε σοφά, αφού ο γιος της, με τον οποίο μίλησε αμέσως μετά την επίσκεψη του ζεύγους, δεν χρωστούσε πουθενά.

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης είπε στο egnomi.gr: «Η ξανθιά γυναίκα και ο άντρας ήταν καλοντυμένοι και δεν έδιναν την εντύπωση των απατεώνων. Ευτυχώς δεν τους πίστεψα και έφυγαν χωρίς να μου πάρουν χρήματα και προπάντων χωρίς να με πειράξουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μυτιλήνη:Έκλαιγε στη μέση του δρόμου, για τη χαμένη της σύνταξη!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...